Majanski pečat sudbine

Majanski pečat sudbine

Na dan svog rođenja svako od nas dobija svoje fizičko 3D telo i svetlosno 4D telo. Oba tela sastoje se od nekoliko vrsta energetskih slojeva čiju celinu prikazuje i dešifruje Majanski pečat sudbine – Orakl, kroz harmonijsku matricu – sveti kalendar Maja koji se zove Colkin.

majanski-pečat-sudbine-oraklMajanski pečat sudbine ili lični galaktički potpis se sastoji od pet Kin-ova, četiri različite vrste energije i jednog lunarnog tona čija vam zajednička kombinacija u vidu Orakla otkriva kojom energijom vibrirate i koja je vaša misija zbog koje ste sada na Zemlji.

Kin sudbine, takođe, u sebi sadrži arhetipsku suštinu koju nosite utisnutu duboko u sebi.

Postoji 260 jedinstvanih energetskih kombinacija – pečata i 21 Arhetip.

– Šta sve dobijate tumačenjem ličnog Majanskog pečata sudbine?

Tumačenjem svog Orakla dobijate mnogo informacija kojima “u četiri oka” aktiviramo vašu kosmičku memoriju i na jedinstven način spoznajete sopstvenu energetsku suštinu, svetle osobine ličnosti, suštinu vašeg vodiča, vašu skrivenu snagu, saznajte vaše kvalitete, izazove, potencijale ali i vaše tamne strane koje je potrebno osvetliti, osvestiti, prihvatiti i pretvoriti u lične prednosti.

majanski-pečat-sudbine-energetski-omotačiDekodiranjem ostalih cikličnih energetskih slojeva dobijate duboki uvid u vaše suštine kao što je energija 13-to dnevnog vala u kojem ste rođeni, zatim energija začaranog zamka, energija meseca i godine rođenja. Sinergija svih ovih slojeva zapravo čini jedan “otisak” tj. neraskidivu i jedinstvenu energetsku celinu vašeg bića-tela sa kojom putujete kroz vreme i prostor.

Takođe, kroz posebnu matricu biće vam otkriven i dešifrovan pečat vaše Duše preko koje se naše trodimenzionalno energetsko telo povezuje sa višim dimenzijama i samim Izvorom.

Bićete još upoznati sa vaša četiri velika 13-to godišnja životna energetska ciklusa poznatim kao Zamak Sudbine koji vas informiše kako da “radom na sebi” pozitivna ili manje pozitivna ciklična iskustva iz prošlosti pretvorite u lične prednosti u vašoj bliskoj budućnosti.

Ovo drevno znanje vam pomaže da razumete zašto su ljudi oko nas takvi kakvi jesu; takođe, pomaže da prihvatimo sebe takvim kakvi smo, time uvećavamo svoju ličnu snagu. Saznaćete kakve suštinske, kreativne veštine posedujete i koji je najbolji način da ih usavršavate; shvatićete da ste vi jedinstven dar samom životu, kao što smo to i svi mi.

Ukratko o seansi tumačenja Majanskog pečata sudbine:

Tokom kraćeg uvoda bićete, uživo, upoznati sa istorijom Majanskog Kalendara 13 luna / 28 dana, njegovim izgledom, sadržajem i svim prednostima koje nam on otkriva.

majanski-pečat-sudbine-hunab-ku

Naredna 2 sata posvećujemo se tumačenju vašeg ličnog Orakla na materijalu štampanom samo za vas, koji sadrži oko 25 listova formata A4 u boji, u kojem se nalazi sistematski posloženo znanje drevnih i sadašnjih Maja.

Ukoričeni materijal u sebi sadrži sva, već, gore navedena tumačenja vaših ličnih energija i energetskih ciklusa koje svaki pojedinac nosi utkane u sebi, u svojoj DNK. Dakle, kroz zanimljivu priču, slike i crteže, bićete inicirani u pozitivna Majanska znanja koja će vam pomoći da se uskladite sa prirodnom frekvencijom vremena kako bi primetili, razumeli, pratili i živeli sinhronicitete od kojih je sačinjena naša realnost.

Kome je ovo znanje namenjeno?

– Jednostavno, onima koji žele da stvari vide i razumenju drugačije 🙂 Duhovnim tragaocima za istinom, samospoznajom, avanturistima, ljudima slobodnog duha i otvorenog uma… Ovo znanje jeste za vas ako tražite dublju vezu sa sopstvenom Dušom i vašom ličnom Sudbinom. Ako tražite odgovore na pitanja kao što su: Ko sam ja, stvarno? Šta želim? Koja je moja duhovna svrha? Kako mogu da nađem slobodu umesto patnje?

 

majanski-pečat-sudbine-inlakech-pozdrav
Minja, Red Lunar Earth, Kin 197

 

Kada su specijalistu za kalendar 13 luna, Eden Sky pitali koje lične koristi ima od praćenja Colkin kalendara, ona je rekla: “Uvećana svesnost, osećaj unutrašnjeg vođstva, dublja harmonija sa tokom života i mir svog ličnog istinskog ritma, pojačan osećaj telepatije, porast iskustva sinhroniciteta, učešće u globalnoj porodici probuđenih, povezivanje našeg biomagnetnog polja i elektro-hemijskih kola sa Zemljinim i sa onim izvan, svesno povezivanje našeg srca sa prirodnom rukom ravnoteže.”

 

Preporučujemo vam da pogledate kratki, dvojezični film o Majanskom Colkin 13:20 kalendaru:

 

-> Još više detalja o Majanskom Colkin 13:20 kalendaru saznajte na linku ovde: www.lawoftime.org

~ ~ ~

Napomena: Izrada i tumačenje vašeg Majanskog pečata sudbine se zakazuje samo ličnim pozivom i to minimum 5 radnih dana unapred. Neophodno je pismeno dostaviti ime, prezime, dan, mesec i godinu rođenja na e-mail, SMS, Viber ili WhatsApp.

Uslovi za saradnju: 50% avansna uplata na račun po dogovoru pre započinjanja izrade Orakla i 50% po završetku kompletnog Orakla.